FRISS HÍREK

14 éves a Győri Buszok Katalógusa!

megjelent: 2022.03.04.

 

2008. március 4-én, egészen pontosan tizennégy éve ezen a napon indult a Győri Buszok Katalógusa weboldal.

 

A gyoribuszok.hu-n jelenleg 48 videó és 13 100 fotó található. A gyoribuszok.hu videóit az indulás óta eltelt tizennégy év alatt alatt több mint 440 000 alkalommal játszották le/töltötték le, a látogatók hozzávetőlegesen 708 000 percnyi, azaz 11 800 órányi buszos videót néztek. A honlap tartalma összesen 595 alkalommal került frissítésre az elmúlt tizennégy évben. Mérete negyvennégy gigabájt, amelyből negyvenhárom gigabájtot a képgalériák tesznek ki; ezek mintegy 63 000 fájlból vannak összeillesztve. Az összes nyersanyag, azaz a képek és videók együttes mérete több száz gigabájt, melyek a gyoribuszok.hu nagy kapacitású külső tárhelyein és szerverein kerülnek archiválásra.

A gyoribuszok.hu facebook oldalához már több mint 4 500 rajongó csatlakozott létrehozása, 2011 márciusa óta. Az immáron mintegy 1 250 posztot számláló facebook oldal tájékoztat a legújabb frissítésekről és azok tartalmairól, de olyan érdekes infók és fotók is megjelennek ott, amik a weblapra csak késve, vagy egyáltalán nem kerülnek fel.


A gyoribuszok.hu látogatói immáron tizennégy éve tájékozódhatnak, valamint számos fotót, videót és érdekességet láthatnak a megye autóbuszairól, buszközlekedéséről, a Volánbusz Zrt. és jogelődjei Győr-Moson-Sopron megyei tevékenységéről, autóbuszairól, továbbá a közlekedés legfontosabb híreiről és eseményeiről, balesetekről, beszerzésekről, áthelyezésekről, selejtezésekről, különjáratokról, a régió legfontosabb buszos történéseiről.

 

Kattintsatok továbbra is a gyoribuszok.hu-ra, ahol az elkövetkezendőkben is sok-sok fotó, videó, naprakész információ és érdekesség vár titeket a már megszokott minőségben!

 

-